Žiadosť o unban - Hranolka123
Quote from sebastian1 on 10. januára 2021, 18:48Váš herný nickname: Hranolka123
Váš vek: 14
Server na ktorom ste ban dostali: (RPG / Survival / Creative a pod.): Survival
Dátum banu: dnes 10.1.2021 18:28
Dôvod banu: Nedovolene XP
Administrátor, ktorý ban udelil: mamamiaSK
Bol podľa vás ban oprávnený?
Za mňa áno síce som o tomto pravidle nevedel ale to ma neospravedlňuje z porušenia pravidiel
Čo vás viedlo k porušeniu pravidiel:
na začiatku som našiel spawner a využíval som ho na kosti na farmu
Prečo by sme mali unbanovať práve vás?
viem porušil (som pravidlo ale som ochotný zbaviť sa spawneru a všetkého toho sa tykajúc bol by som rad aspoň za zníženie trestu pretože váš server mám dosť rad síce som cez sviatky moc nehral ale pred tým som bol aktivnim hráčom
Chcete k žiadosti o unban niečo dodať?
asi už ničteším sa keď sa zase uvidíme 🙂
Váš herný nickname: Hranolka123
Váš vek: 14
Server na ktorom ste ban dostali: (RPG / Survival / Creative a pod.): Survival
Dátum banu: dnes 10.1.2021 18:28
Dôvod banu: Nedovolene XP
Administrátor, ktorý ban udelil: mamamiaSK
Bol podľa vás ban oprávnený?
Za mňa áno síce som o tomto pravidle nevedel ale to ma neospravedlňuje z porušenia pravidiel
Čo vás viedlo k porušeniu pravidiel:
na začiatku som našiel spawner a využíval som ho na kosti na farmu
Prečo by sme mali unbanovať práve vás?
viem porušil (som pravidlo ale som ochotný zbaviť sa spawneru a všetkého toho sa tykajúc bol by som rad aspoň za zníženie trestu pretože váš server mám dosť rad síce som cez sviatky moc nehral ale pred tým som bol aktivnim hráčom
Chcete k žiadosti o unban niečo dodať?
asi už nič
teším sa keď sa zase uvidíme 🙂
Quote from mamamiaSK on 11. januára 2021, 16:05prihovaram sa hraca je bezproblemovy, skromny. osobne ma mrzelo ze som tak musela konat
som za vyrazne znizenie banu na 7 dni stym, ze sa mu ako trest zarata aj odstranenie spawneru.
prihovaram sa hraca je bezproblemovy, skromny. osobne ma mrzelo ze som tak musela konat
som za vyrazne znizenie banu na 7 dni stym, ze sa mu ako trest zarata aj odstranenie spawneru.
Quote from sebastian1 on 11. januára 2021, 17:26ďakujem som rad že sa čo skoro zas uvidíme
ďakujem som rad že sa čo skoro zas uvidíme
Quote from Kamzík on 12. januára 2021, 21:29Ban sa skracuje na dĺžku 7 dní. Lock.
Ban sa skracuje na dĺžku 7 dní. Lock.